iki_sauna   iki_finlandiki englishiki swedeniki germaniki_russian
iki_homepage iki_wood_burning_stoves iki_electric_heaters iki_tent_sauna iki_contact iki_company
  Original IKI Design IKI Chimneys Instructions  
sauna_stove
spacer
 

Original IKI bastuugnar

Högklassigt finskt hantverk, ram av slitstarkt rostfritt stålnät och svartstålrör av industriell kaliber garanterar hållbarheten och säkerheten av våra bastu-ugnar.

Effektiv luftcirkulation och en stor kontaktyta mellan stenarna, eldstaden och eldröret gör det möjligt att få stenarna uppvärmda till badtemperatur på en timme. Tack vare praktiska och väldesignade detaljer är IKI-ugnarna en fröjd att använda. Den stora eldstaden ger flexibilitet vid vedpåfyllning, och luckan som öppnar sig uppåt pressar med sin egen tyncd enstaka överlånga vedklabbar in i eldstaden.

Förbränningsresultatet är rent, och eldstaden fungerar ypperligt även utan rost och asklucka. Eldstaden har en bra lufttillförsel, vilket gör verkningsgraden hög och vedbehovet litet.

Förutom våra standardmodeller, tillverkar vi också speciallbyggda ugnar för våra kunders olika behov och önskelmål.

  Original IKI stoves Design IKI stoves Chimneys
 
 

Mini-IKI

Mini-IKI är den minsta vedeldade modellen. Den är perfekt för små basturum med volymen 5-12 m3. Trots att den är liten, rymmer den ända upp till 120 kg sten.

5-12 m³

Läs mer >>

mini-iki sauna stove  

Mini-IKI Plus

Mini-IKI Plus är Plus – versionen av vår minsta vedeldade modell. Den lämpar sig för bastun med volymen 5-12 m3. Trots sin ringa storlek har den en imponerande stenkapacitet på 200 kg.

5-12 m³

Läs mer >>

mini-iki plus sauna stove  

Original IKI

Original IKI är klassikermodellen bland IKI-Kiuas Ab:s vedeldade bastuugnar. Alla andra IKI ugnsmodeller och –designer baserar sig på denna. Original IKI lämpar sig för basturum med volymen 10-25 m3.

10-25 m³

Läs mer >>

original_iki_sauna_stove  
                   
 

Original IKI Plus

Denna ugn är en ideal lösning för en medelstor bastu med voymen mellan 10-25 m3. Original IKI Plus är en stilig och pålitlig arbetshäst för även den mest krävande bastubadaren.

10-25 m³

Läs mer >>

original_iki_plus_sauna_stove  

Maxi-IKI

Maxi-IKI är den största av våra vedeldade bastuugnar. Den garanterar en högklassig badupplevelse även i större basturum, tack vare sin kolossala stenmängd på 300 kg.

20-30 m³

Läs mer >>

maxi-iki_sauna_stove  

Maxi-IKI Plus

Ett kraftigt bad, högklassiga material och ett elegant utseende gör Maxi-IKI Plus ett ypperligt alternativ för större bastun, också i gemensamt elelr allmänt bruk.

20-30 m³

Läs mer >>

maxi-iki_plus_sauna_stove  
 

Löyly-IKI

Löyly-IKI är den största av våra vedeldade bastuugnar. Den garanterar en högklassig badupplevelse även i större basturum, tack vare sin kolossala stenmängd på 400 kg.

30-40 m³

Läs mer >>

maxi-iki_sauna_stove  

IKI-vattenvärmaren 50 liter

IKI-vattenvärmaren placeras på bastuugnen. Skorstensröret som löper genom behållaren värmer vattnet effektivt.

 

Läs mer >>

maxi-iki_sauna_stove  

 

   

 

iki_madeinfinland     ikifacebook iki_instagram iki_twitter iki_pinterest
Copyright © IKI-Kiuas Ltd.| Hakaniemenkatu 11, FI-00530 Helsinki, Finland | e-mail: ikikiuas@ikikiuas.fi